Med sine 31 år har Max Homa vunnet sin fjerde seier på PGA Tour. Han vant to slag foran Matt Fitzpatrick, Cameron Young og Keegan Bradley, og løftet Wells Fargo Championship-trofeet for andre gang. Paul Barjon ender på 51. plass.

Max Homa vinner Wells Fargo Championship – via Twitter @PGATOUR

I Potomac, for Wells Fargo Championship, kronet PGA Tour amerikaneren Max Homa, vinner av arrangementet i -8. 31-åringen hadde allerede vunnet arrangementet i 2019 og blir dermed en dobbel vinner av dette Wells Fargo Championship. Han plasserer seg bak Rory McIlroy, allerede tre ganger vinner av arrangementet.

Med start to slag bak lederen Keegan Bradley lørdag kveld, kunne Homa snu utviklingen ved å returnere et siste kort på 68 (-2), mens Bradley spilte over par med 72 (+2).

Takket være denne seieren oppnår Max Homa sin beste verdensrangering i karrieren med en 29. plass.

Keegan Bradley endte til slutt på andreplass sammen med Matt Fitzpatrick og Cameron Young. Vi finner to skudd bak denne trioen, på femte plass, den tre ganger vinneren av arrangementet Rory McIlroy. Han gir kort på 67-73-68-68 i løpet av uken for totalt -4. Han signerer sin første topp 5 for året på PGA Tour uten å telle hans andre plass på Masters.

Paul Barjon, den eneste franskmannen som deltok i dette arrangementet, ble nummer tre etter første runde takket være et kort på 65 (-5). Resten av turneringen hans var dessverre ikke opp til denne første runden, han endte på 51. plass. Han lager kort på 65-74-76-73.

For å finne hele Wells Fargo Championship-ledertavlen: klikk her.