Matthieu Pavon ble avvist fra turneringer etter en positiv test for Covid 19, og kunne delta i sin første turnering for sesongen under Ras al Khaimah Championship. Han signerer sin første pallplass med en tredjeplass på Al Hamra Golfklubb, syv slag bak vinneren Nicolai HØJGAARD. Brun og Guerrier rangerer blant de 15 beste.

Matthieu Pavon, Højgaard

Nicolai HØJGAARD ​​vinner av Ras al Khaimah Championship – via Twitter @DPWorldTour

Etter to uker med Rolex-serien ble DP World Tour i Emirates for Ras al Khaimah-mesterskapet presentert av Phoenix Capital på Al Hamra Golf Club. Testet positivt for Covid 19, Matthieu Pavon hadde ikke vært i stand til å delta i de to første arrangementene i året, arrangementer rikt utstyrt, fordi stemplet Rolex Series.

Bordelais for sin første turnering for året var i stand til å sette rekorden rett og bekrefte arbeidet som ble gjort i pausen. Med kort på 68-69-68-66 endte han på tredjeplass i dette Ras al Khaimah-mesterskapet. Han er en del av en gruppe på fire spillere som kun leverer inn kort under 70 denne uken. Hans siste kort på 66 (-6), fem birdies, en ørn for en bogey, lar ham få åtte plasser på søndag. Med denne pallen ligger han nå på 39. ​​plass i Race To Dubai. Han fikk også 40 plasser på verdensrankingen, fra 272 til 232. plass.

Det er Nicolai HØJGAARD ​​som vinner seieren i dette Ras al Khaimah-mesterskapet. Den unge nordmannen vil ha dominert turneringen og avslutter søndagen med en mesterhånd. Han tilbyr til og med seg selv den luksus å score to ørner på kortet sitt på par 5 av 3 og 14. Han returnerer kort på 67-65-64-68, dvs. 25 birdies, tre ørner, fem bogeys og en dobbel for totalt - 24. Han vant fire slag foran engelskmannen Jordan Smith og punget inn sin andre seier på DP World Tour.

Julien Brun og Julien Guerrier endte blant de 15 beste i arrangementet, på 13. plass med totalt -13. Med et siste kort på 67 (-5), pyntet med et kilespark inn for eagle på 13, klatret Julien Brun 15 plasser i siste runde. Han lager kort på 71-66-71-67. Julien Guerrier returnerer kort på 71-69-66-69 i løpet av uken.

Bluesen vår

Benjamin Hebert endte på 35. plass på -9. Han signerer kort på 69-71-71-68

Frederic Lacroix rangerer 53. på -5, med kort på 73-66-71-73

Alexander Levy avslutter rangeringen på 72. plass med en score på +2. Han lager kort på 69-72-73-76.

For å finne den komplette ledertavlen til Ras al Khaimah-mesterskapet: klikk her.