Takket være ukens beste kort, en 66 (-6), er det endelig belgieren Manon De Roey som vinner denne Aramco Team Series i Bangkok. Agathe Sauzon rangerer først i Frankrike, på 30. plass på +1.

Manon De Roey vinner i Bangkok - via Twitter @LETgolf

Manon De Roey vinner i Bangkok – via Twitter @LETgolf

Aramco Team Series, en turnering godkjent av Ladies European Tour, tilbød spillere en individuell turnering og en lagturnering.

Lagformelen var å ta de to beste ballene på hvert hull blant de fire spillerne på laget. I dette spillet var det endelig Team Hillier som vant, Team sammensatt av Hillier, Chayanun, Bakker og Amatanon. Over to runder klarte disse fire spillerne å nå -31.

Det er endelig belgieren Manon De Roey som vinner det individuelle arrangementet. Med start to slag bak leder Patty Tavatanakit klarte belgieren å snu trenden på siste runde med et kort på 66 (-6). Hun signerer seks birdies uten feil og vinner med tre slag foran sin første forfølger, svenske Johanna Gustavsson. Hun vant sin første seier på Ladies European Tour i en alder av 30 år.

Thailands Patty Tavatanakit endte til slutt på tredjeplass i arrangementet. Leder under de to første rundene, hun spiller over par under tredje runde, 3 (+73).

Agathe Sauzon endte først i Frankrike på 30. plass. Hun spiller 74 (+2) for en siste +1.

Charlotte Liautier, nummer to i lagarrangementet, og etter å ha signert to gode kort under pari i løpet av de første rundene, endte til slutt på 34. plass. Hans siste dag på 77 (+5) var for straffende til å kunne være med i kampen om seier og hedersplasser. Anne-Charlotte Mora takket være sitt siste kort på 71 (-1), endte også på 34. plass.

Emma Grechi rangerer 39. i turneringen på +3.

Anne-Lise Caudal er ett steg bak på +4, hun er 41.