Englands Charley Hull vant LPGA Tour-finalen i Napoli (Florida) med en poengsum på -19 og vant med to slag foran den sørkoreanske So Yeon Ryu. Thailands Ariya Jutanugarn, som endte ved foten av pallen, fjerde på -14, tillater fem ganger vinneren denne sesongen å vinne Race to CME Globe med en bonus på $ 1 million.

LPGA: Hull vinner CME Group Tour Championship, årets Jutanugarn-spiller

Charley Hull- Foto: DR

Den engelske Charley Hull vant denne søndagen finalen på LPGA Tour i Napoli (Florida) med en poengsum på -19. Leder for CME Group Tour Championship etter 54 hull, signerte den 20 år gamle briten to strake 66 klare kort i helgen for å vinne to slag foran den sørkoreanske So Yeon Ryu. Den thailandske Ariya Jutanugarn endte ved foten av pallen, men denne fjerde plassen tillater den fem-tiden vinneren denne sesongen logisk å vinne Race to CME Globe.

Ariya Jutanugarn - Foto: DR

“Det er fantastisk,” sa Jutanugarn til å være Rolex Ranking Player of the Year. "Drømmen min har gått i oppfyllelse, jeg tenkte aldri å registrere navnet mitt på dette troféet en dag, det er nå en realitet og jeg er veldig stolt av det".

For sin andre sesong på Touren ble Jutanugarn verdens nr. 2 og vant med stil på LPGA-kretsen.

Fem seire denne sesongen, inkludert hans første store tittel. “Mai” startet løpeturen i mai, og vant Yokohama Tire LPGA Classic for å bli den første thailandske spilleren som vant på LPGA Tour, og deretter vinne de to neste begivenhetene, Kingsmill Championship og Volvik LPGA Championship, og ble dermed den første spilleren i historien til turen som signerte sine tre første karriereseire i tre påfølgende turneringer. Jutanugarn fortsatte sin festival på British Open RICOH og Canadian Women's Pacific Open. Hun er nå den første store vinneren (mann og kvinne) fra Thailand.

Den nåværende verden nr. 1 Lydia Ko endte 10. i finalen og andreplass til Jutanugarn i rekkefølgen av fortjeneste. Karine Icher signerte et andre kort under 70-tallet, til tross for en dobbel bogey på 4, for å peke til 13. plass (-9). La Castelroussine avsluttet sesongen på 19. plass i Race to CME Globe. Hatt!.