Linn Grant, 23, fra Sverige la til enda en seier ved å vinne Jabra Ladies Open, ett år og to måneder etter å ha vunnet Jabra Ladies Classic. Denne eksepsjonelle prestasjonen ga ham den dyrebare sesamen for Amundi Evian Championship 2023. Dette er allerede hans femte seier på Ladies European Tour. Céline Herbin, som ikke har gått langt fra gralen, avslutter på en meget god 2. plass.

Linn Grant vinner Jabra Ladies Open, Céline Herbin nummer 2

Linn Grant vinner Jabra Ladies Open – Kreditt: Tristan Jones / LET

En spennende spenning, en siste dag full av vendinger, et felt av talentfulle spillere og en hovedbane som fortsatt er like formidabel: den åttende utgaven av Jabra Ladies Open, utstyrt med 8 300.000 €, har holdt alle løftene sine!

Etter tre runder med golf i Évian for Jabra Ladies Open, vant den svenske spilleren Linn Grant endelig arrangementet. Hans del av den siste runden ble imidlertid ikke lansert på den beste måten med to bogeyer på de seks første hullene. Linn Grant klarte å snu trenden på slutten av spillet med fire birdies for å avslutte seirende med to slag foran sine første forfølgere.

Dette er hennes femte seier på Ladies European Tour, og det er andre gang Linn Grant vinner i Frankrike: Svensken vant Terre Blanche Ladies Open, en LETAS-turnering. Linn Grant vinner sin kvalifisering til The Amundi Evian Championship fra 27. til 30. juli samt til neste AIG Women's Open.

Anne Van Dam, leder det meste av dagen, ble nummer to på -7. Under pari i starten på 16 til -1, og dermed -8 totalt, begår nederlenderen to påfølgende bogeys. Til tross for alt signerer hun en birdie på 18 år for å dele andreplassen med Céline Herbin.

Innfødte i Avranches har hatt en flott uke og en utmerket siste runde på 68 (-3). Céline Herbin åpnet turneringen sin med 67 (-4) før hun spilte i PAR under andre runde.

Fin topp 10 fra Anne-Charlotte Mora på denne Jabra Ladies Open. Hans siste runde ble imidlertid dårlig startet med tre bogeys i starten av spillet for en passasje i +3 på de første syv hullene. Mora scoret deretter seks birdies på sine siste elleve hull, for å lage et siste kort på 68 (-3). Hun ble nummer 10 på -2, syv slag bak vinneren.

For et kort for Constance Fouillet i denne siste runden, som scoret 67 (-4) til tross for en dobbel bogey: Fouillet laget seks birdies for å komme på 21. plass, turneringens beste amatør!

Neste møte i Evian: fra 27. til 30. juli for å møte Linn GRANT, i anledning Major The Amundi Evian Championship, sammen med de beste spillerne på LPGA Tour.

For å finne hele Jabra Ladies Open-poengoversikten: klikk her.