Lexi Thompson ivrig etter å komme tilbake til konkurransen deltok i en herreturnering som hun ble nummer to bare ett poeng etter vinneren Sunny Kim. Amerikaneren vil møte de beste spillerne i verden igjen neste uke når LPGA gjenopptas. .

Lexi Thompson rister en mannlig Minor League Golf Tour-legende

Lexi Thompson - Foto: © Keith Allison via Wikimedia Commons

På tirsdag kom LPGA-stjernen Lexi Thompson i en finger for å fange Sunny Kim i en Minor League Golf Tour-turnering. Lexi Thompson og Sunny Kim var uavgjort før Kim fuglet det siste hullet i den to-dagers turneringen for å avslutte syv under på par.

Amerikaneren klarte en siste runde på 66 alene på andre trinn på pallen. 11-gangen LPGA-vinner kantet Luke Graboyes og Matt Holuta på fire slag på tredjeplass. Jon Curran, tidligere PGA Tour-proff og Korn Ferry Tour-vinner, endte på femteplass, mens seks ganger European Tour-vinner Thomas Levet endte på sjuendeplass.

Kim, som er født i Sør-Korea og oppvokst i Queens, NY, har vunnet utrolige 71 Minor League Golf Tour-titler siden han ble proff i 2007. Det inkluderer en retur til finalen på ni. treff i begynnelsen av året, da han oppnådde de aller første 59 på kretsen.

Kim ble med på Minor League Golf Tour i 2006 før han ble proff året etter. Med sin $ 1-sjekk utdelt til vinneren på tirsdag oppnådde han mer enn $ 500 286 i karriereinntekt.

I mellomtiden vant Lexi Thompson $ 1 for sin andreplass. Hun forventes å konkurrere i LPGA Classic Marathon neste uke.