Terre Blanche Ladies Open var denne uken synonymt med gjenopptakelsen av Let Access Series, den andre europeiske kvinnedivisjonen. Det var til slutt italieneren Lucrezia Colombotto Rosso som vant etter sluttspill. Constance Fouillet, fortsatt amatør, endte som beste franskkvinne med en fjerdeplass.

Lucrezia Colombotto Rosso vinner av Terre Blanche Ladies Open

Lucrezia Colombotto Rosso vinner av Terre Blanche Ladies Open – vi Twitter @LETAccess

LETAS-sesongen er endelig lansert med Terre Blanche Ladies Open. Det var en italiener som vant denne første turneringen for sesongen i den andre europeiske divisjonen. Med en score på -7 og et kontrollert sluttspill var det Lucrezia Colombotto Rosso som vant sin første profesjonelle seier.

Hun lager kort på 70-69-70. Seieren kunne ha unngått henne på de siste hullene: -4 for dagen hennes og teller to slag foran i starten av de 16 på hennes nærmeste forfølger, tyske Chiara Noja, italieneren begår en bogey på 16., deretter en dobbel bogey på par 4 på 17. Par 5 på 18. lot henne signere en siste birdie og ta sluttspillet som hun ville gå seirende ut av.

Mange franske spillere var til stede for dette første LETAS-arrangementet, på fransk jord, med mange amatører blant dem. Vår første trefarge Constance Fouillet, er nummer fire med totalt -3. Fortsatt amatør, deltok vår Solheim Cup Junior-spiller i sin første profesjonelle turnering. Hun returnerer kort på 69-74-70 i løpet av uken på Terre Blanche.

Maylis Lamoure, også en amatør, avslutter uken sin ett skritt bak Constance Fouillet, på 5. plass på -2. Hun gir opp kort på 69-73-72.

To andre franske kvinner rangerer blant topp 10, Mathilda Cappeliez, 7. i PAR og Nastasia Nadaud 8. på +1.

Resultatene til alle våre franske kvinner:

• Émilie Alonso rangerer 12. på +3. Hun gir opp kort på 69-77-73.
  • Vairana Heck avslutter uken med totalt +4, på 14. plass.
  • Carlotta Locatelli rangerer 21. på slutten av turneringen med totalt +6.
  • Valentine Delon og Nawel Ben Letaief rangerer 21. på +10.
  • Et skudd bak finner vi Clemence Cadeau og Camile Min-Gaultier, begge på 39. ​​plass.
  • Ines Archer og Tsara Ralamboarison scorer +13 i løpet av uken for en 48. plass.
  • Mila Jurten blir nummer 51 med totalt +14.

For å finne den endelige ledertavlen for Terre Blanche Ladies Open: klikk her.