USA vant konkurransen med 18 av 24 poeng i sluttrundene i finalen for å hylle en 38.5-21.5-seier i Arnold Palmer Cup på Evian Resort Golf Club. Årets utgave markerer første gang Team USA vant som gjestelag siden 2010. Ingen av lagene hadde beholdt cupen fra USA i 2011. USA leder nå serien med et samlet antall 12-9-1.

Det seirende amerikanske laget - Foto: DR

Nord-Irlands Olivia Mehaffey vant dagens første poeng, men amerikanerne svarte med å vinne de tre neste. Chandler Phillips og Italiens Lorenzo Scalise kuttet neste kamp i to før Team USA hevdet tre seire til. De to lagene skulle score en ny kamp i semifinalen før Andy Zhang og Luis Gagné vant.

Emilia Migliaccio fra Team USA, som var den eneste spilleren i året som slo en 4-0-rekord, ledet en annen amerikaner som hadde fem strake seire. Alana Uriell satte utropstegnet i ledelsen med en 2 & 1-seier som vant cupen for USA.

Olivia Mehaffey fra Belfast, Nord-Irland, og Collin Morikawa fra La Cañada Flintridge, California, ble kåret til vinnere av Michael Carter Award, som deles ut til Arnold Palmer Cup-deltakeren som best representerer kvalitetene og idealene til sportslig, integritet og vedlikehold Spill.

Justin Suh, fra San Jose, California, ble valgt av begge lag for å motta fritak for Arnold Palmer Cup 2019 og Arnold Palmer Invitational presentert av Mastercard, mens Dylan Kim fra Plano, Texas, har mottatt et wild card for Evian Championship i september. Spillerne valgte individet fra de to lagene som de følte best representerte arven "Arnold Palmer" - verdiene Arnold Palmer stilte ut gjennom hele sitt golfliv.