I siste del under siste runde av Aland 100 Ladies Open i Finland signerer Anne-Charlotte Mora en lørdag på 68 (-4), ukens beste runde, for å vinne i -8 med et slag foran svenske Lisa Pettersson. Som 25-åring vant Anne-Charlotte Mora sin første seier på Ladies European Tour. Emie Peronnin endte på 12. plass i arrangementet på +1.

Triumfen til Anne-Charlotte Mora

Anne-Charlotte Mora vinner av Aland 100 Ladies Open – Kreditt: © Tristan Jones/LET

Ladies European Tour flyttet til Finland denne uken i byen Kastelholm for Aland 100 Ladies Open. Denne par 72 av 5964 yards hadde kronet Matilda Castren i fjor.

Veldig raskt i denne turneringen befant det franske flagget seg på toppen av ledertavlen. Fra første dag ligger Anne-Charlotte Mora på 4. plass med et kort på -2. Hun vil til og med ta ledelsen i andre runde, og signerer den beste totalen etter morgenkampene i -4. To spillere, Lisa Pettersson (SWE) og Ana Pelaez Trivino vil overta den franske kvinnen, med totalt -5: de møttes til siste kamp lørdag i siste kamp.

Anne-Charlotte Mora, som fullførte sine første tretten hull i par, begynte plutselig på et vanvittig rush: hun signerte tre birdies på rad 14,15 og 16 for å ta ledelsen i turneringen, før hun avsluttet uken med seierens birdie på par 5 av hull 18.

Som 25-åring vant Anne-Charlotte Mora sin første seier på Ladies European Tour ved å løfte trofeet for denne Aland 100 Ladies Open. Hun er nå 16. i Race to Costa Del Sol-stillingen.

Emie Peronnin med et kort på 71 (-1) under siste runde signerer en topp 15 i Finland: hun er 12. på +1.

Charlotte Liautier vil etter en første runde under pari ha opplevd to vanskeligere runder: hun endte på 28. plass i turneringen.

For å finne den komplette ledertavlen for denne Aland 100 Ladies Open: klikk her.