Det var etter et play-off hull at amerikaneren Stacy Lewis vant mot sine tre rivaler denne søndagen påAberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open. Franskmennene Celine Boutier ligger 18. på +1, takket være et veldig fint 68 (-3) kort uten den minste sletting.

Dame Scottish Open: Stacy Lewis vinner, Céline Boutier 18. plass

Ladies Scotish Open: Stacy Lewis vinner, Céline Boutier 18. - Fotokreditt LET

Det var den amerikanske Stacy Lewis som vant på slutten av denne dobbeltskilt-turneringen LPGA et Europaturnering for damer, takket være en fugl på det første sluttspillhullet mot hennes tre rivaler: den spanske Azahara Munoz, dansken Emily kristine pedersen og hans landsmann Cheyenne-ridder.

Med 35 år er dette Stacy Lewis 'første seier i 2020 og den 13. i karrieren på LPGA Tour. Hennes første tittel på tre år og siden hun ble mor til en liten jente i fjor.

Ohio-spilleren sa at hun sang datteren Chesnees favorittlåt hele dagen, med sin egen gjengivelse av Taylor Swifts "Shake it off" som viste seg å være en av hennes viktigste tanker i spillet. dagen før du stille og rolig legger ut en 7-meters putt for seieren.

Forfatteren denne søndagen av sitt beste kort i uke 68 (-3) punktert av tre birdies jomfru av noen bogey, Celine Boutier plassert 18. i stevnet, og rykker 21 plasser på siste runde. Ile-de-France er nå tredje i Løp til CME Globe. Vi sees neste torsdag for starten på Women's British Open på Royal Troon-banen (Skottland).