I Los Angeles vant japanske Nasa Hataoka DIO Implant LA Open, fem slag foran australske Hannah Green. Céline Boutier avslutter først i Frankrike med en fjortende plass. Med totalt -4 avslutter hun sine uke elleve skudd utenfor ledelsen.

Nasa Hataoka vinner av DIO Implant LA Open - via Twitter @LPGA

Nasa Hataoka vinner av DIO Implant LA Open – via Twitter @LPGA

Denne uken i Los Angeles kårer en fjerde DIO Implant LA Open-mester. Nasa Hataoka etterfølger kanadiske Brooke M. Henderson. Forfatter av et siste kort på 67 (-4), vant hun med totalt -15 og fem slag foran australske Hannah Green. Japaneren signerte fire birdies og en ørn for to bogeys på sin siste dag. Hataoka legger dermed til en sjette seier på LPGA-touren til sin liste.

Den forsvarende mesteren Brooke M. Henderson hadde ikke bestått Cut.

Céline Boutier avslutter beste franskkvinne med totalt -4, elleve slag bak vinneren Nasa Hataoka. Dessverre ble ikke avslutningen hennes på turneringen som forventet siden hun bogeyte på det 16. hullet, før hun avsluttet spillet med en dobbel bogey på det 72. hullet. Hun spiller fortsatt under pari med et siste kort på -1. Hun returnerer kort på 69-71-70-70 i løpet av uken og rangerer 14.

Pauline Roussin-Bouchard, den eneste andre franskkvinnen som har passert Cut, endte på 35. plass. Hun gir kort på 69-72-70-74 i løpet av uken. Dessverre tapte hun tjue plasser på sin siste dag med sin poengsum på +3, feil av to doble bogeyer på hennes første etappe, samt fire bogeyer fra hennes side. Hun signerer fortsatt fem birdies, inkludert tre når hun kommer tilbake. Hun endte på +1 for turneringen, seksten slag bak japaneren.

To andre franske kvinner var engasjert i turneringen, men besto ikke Cut. Agathe Laisné bommer på Cut med et skudd med totalt +4. Perrine Delacour avslutter på +10 på turneringen.

For å finne hele DIO Implant LA Open-poengoversikten: klikk her.