Takket være en siste runde i 69 (-3) er det engelske Liz Young som vinner denne VP Bank Swiss Ladies Open. Hun er foran svenske Linn Grant og hennes engelske landsmann Rosie Davies. Charlotte Liautier og Anne-Lise Caudal klarte dessverre ikke å holde tritt med lederne: de ble henholdsvis 7. og 11. i dette arrangementet i Sveits.

Seier til Liz Young, Liautier 7

Liz Young vinner av Swiss Bank Ladies Open – Kreditt: Tristan Jones/LET

Spillerne av Ladies European Tour deltok denne uken i Swiss Bank Ladies Open på Golfpark Holzhäusern-banen. Takket være en siste runde på 69 (-3) var det lederen ved starten av siste runde, Liz Young, som vant. Med sine fire birdies for en enkelt bogey er hun litt foran svenske Linn Grant. Rosie Davies fullfører pallen i denne VP Bank Swiss Ladies Open. Dette er Liz Youngs første seier på Ladies European Tour.

To franske kvinner var med i kampen etter to runder, men klarte dessverre ikke å holde fast i tempoet som ble satt av lederne.

Charlotte Liautier startet imidlertid turen på best mulig måte med tre birdies på de fem første hullene, til og med installert i lederstolen. Midtspillet var mer komplisert med to bogeyer på hull 8 og 10, deretter to bogeyer på hull 15 og 16. Den unge franske spilleren spiller på par for denne siste runden og avslutter turneringen sin på en syvende plass med en score på -8.

Anne-Lise Caudal spiller et slag over par siste dagen. Kortet hennes på 73 gjorde at hun mistet en plass på stillingen, hun endte på 11. plass i denne turneringen i Sveits.

For å finne den endelige ledertavlen til denne VP Bank Swiss Ladies Open: klikk her.