Som 22-åring vant Linn Grant Volvo Car Scandinavian Mixed, en blandet turnering sanksjonert av DP World Tour og Ladies European Tour. Hun er ni slag foran landsmannen Henrik Stenson og skotten Marc Warren. Romain Langasque og Matthieu Pavon endte begge på topp 10 i arrangementet på 7. plass.

Linn Grant første kvinnelige vinner på DP World Tour - via Twitter @DPWorldTour

Linn Grant første kvinnelige vinner på DP World Tour – via Twitter @DPWorldTour

Denne uken fant sted i Sverige en blandet turnering godkjent av de to europeiske turene for menn og kvinner: DP World Tour og Ladies European Tour. Det er Henrik Stenson og Annika Sorenstam, to store vinnere, som ønsker denne Volvo Car Scandinavian Mixed velkommen til Golfklubben Halmstad.

Det er en lokal i arrangementet som vinner denne 2022-utgaven av turneringen i Sverige. Linn Grant etter et siste kort på 64 (-8) vinner med ni slag på forhånd for å løfte trofeet. Hun signerer åtte birdies uten bogey og returnerer ukens beste kort. Det er første gang i historien til DP World Tour at en kvinne løfter trofeet søndag kveld.

Som 22-åring tar Grant sin tredje seier på Ladies European Tour og nærmer seg Maja Stark, som fortsatt leder løpet til Costa Del Sol. Takket være denne seieren ble hun nesten med på verdens topp 100 og er nå nummer 119.

Vert Henrik Stenson ble nummer to i turneringen på -15 sammen med Marc Warren.

Romain Langasque og Matthieu Pavon endte begge blant topp 10 i denne Volvo Car Scandinavian Open, med score på -13. De havner på 7. plass.

Mike Lorenzo-Vera signerer en topp 15, han avslutter turneringen på -11 på 13. plass.

Charlotte Liautier, den eneste franske kvinnen som har passert Cut med to kort under par på 70 (-2) og 71 (-1) i løpet av de første rundene, endte til slutt på totalparet for arrangementet. Hun er nummer 61 i denne turneringen i Sverige.

For å finne den komplette Volvo Car Scandinavian Mixed leaderboard: klikk her.