Takket være en rekord siste runde på 63 (-10), vant Maja Stark igjen denne sesongen på denne ISPS Handa World Invitational. Pauline Roussin-Bouchard hadde en solid helg og ble nummer 22 i arrangementet. På herresiden løfter Ewen Ferguson trofeet tre slag foran.

ISPS Handa World Invitational: Sparkling Maja Stark

Ladies European Tour 2022. ISPS HANDA World Invitational Presentert av Aviv Clinics, Galgorm Castle. Nord-Irland. 11-14 juli 2022. Maja Stark og Ewen Ferguson. Kreditt: Tristan Jones/LET

Dobbel vinner på Ladies European Tour i løpet av 2021-sesongen, så igjen dobbeltvinner på LET i løpet av denne 2022-sesongen, Maja Stark var glitrende under denne siste dagen i Irland. Svensken signerer ti birdies på sin siste runde og et kort på 63 (-10). Hun vant fem slag foran amerikanske Allisen Corpuz og løftet ISPS Handa World Invitational-trofeet. Denne turneringen, co-sanksjonert av LET og American Women's Tour, gjorde Maja Stark til en vinner på LPGA Tour.

Pauline Roussin-Bouchard, den eneste franske kvinnen som har bestått Cut, endte på 22. plass i dette arrangementet i Irland. Etter en vanskelig start på turneringen i 75 (+3) på Massereene Golf Club, spiller hun alle triksene sine ved å slå banen, inkludert suverene 67 (-6) i løpet av den bevegelige dagen. Hans poengsum på -6 for turneringen lar ham signere en topp 25.

Blant herrene vinner en skotte denne begivenheten. Ewen Ferguson, med et kort på -1 i siste runde, og en totalscore på -12, blir en dobbel vinner på DP World Tour ved å vinne denne ISPS Handa World Invitational. Han hadde etablert seg tidligere på året ved å vinne Commercial Bank Qatar Masters.

Ingen franskmann passerte siste Cut. Den beste trefargen er Adrien Saddier som endte på 39. ​​plass med en score over tre dager på +1.

For å finne den endelige ledertavlen til denne ISPS Handa World Invitational-damene: klikk her.

For å finne den endelige ledertavlen til denne ISPS Handa World Invitational-herrene: klikk her.

Av Baptiste Laurensou.

Finn vår siste artikkel om emnet nedenfor:

ISPS HANDA World Invitational: Doherty og Ferguson i ledelsen, Roussin-Bouchard 16.