I den siste delen i starten av den siste runden av den første Rolex-serien i DP World Tour-sesongen, tok Rory McIlroy overtaket av amerikaneren Cameron Young til å vinne for andre gang på rad i Hero Dubai Desert Classic. Nest siste uke bak Tommy Fleetwood, vinner denne uken, har sesongen en sterk start for nordireren! Antoine Rozner endte som beste franskmann på 16. plass på -5. Romain Langasque og Mike Lorenzo-Vera endte på 25. plass på rangeringen.

Rory McIlroy vinner Hero Dubai Desert Classic

Rory McIlroy vinner Hero Dubai Desert Classic – via Twitter @DPWorldTour

Og fire til Rory McIlroy på den overdådige Majlis-banen på Emirates Golf Club i Dubai! Etter 2009, 2015 og 2023 vant nordireren Hero Dubai Desert Classic-tittelen for fjerde gang. Selv om han startet ti slag bak lederne på lørdag, overtok den firedoble majorvinneren status som favoritt i løpet av helgen. Med dundrende 63 (-9) på den bevegelige dagen, deretter 70 (-2) på søndag, vant han med en ledelse over den polske spilleren Adrian Meronk.

Intervjuet etter kampen innrømmet nordireren at det var en god start på sesongen, nest forrige uke bak Fleetwood og vinner denne uken. Han jobber fortsatt for å unngå noen dårlige skudd, venstrekast som kostet ham seieren forrige uke på Dubai Creek, eller en bogey på sin siste runde på par 5 av den 13.

Uansett er det en tredje Rolex Series-seier for McIlroy som fortsetter å legge til listen over prestasjoner. Vi gleder oss til å se ham igjen i en major.

Adrian Meronk presterte denne uken med en seriøs kamp, ​​som ikke var langt fra å ta ham til seier. Han ble nummer 2 på -13, ett slag fra seier.

Cameron Young, assosiert med McIlroy i siste del og leder siden andre runde, klarte ikke å motstå nordireren. Etter en vanskelig dag og mange feil, ble han nummer 3 på -12.

Antoine Rozner avslutter som beste franskmann med et godt finalekort på 67 (-5): han rangerer 16. Mike Lorenzo-Vera og Romain Langasque endte på 25. plass på -3.

For å finne den komplette ledertavlen til Hero Dubai Desert Classic: klikk her.