Magical Kenya Ladies Open startet 2022 Ladies European Tour-sesongen og kronet Tysklands Esther Henseleit som vant et skritt foran. Emma Grechi endte som beste franskmann på topp 5, syv slag fra seier.

Emma Grechi under siste runde av Magical Kenya Ladies Open - Kreditt: Tristan Jones/LET

Emma Grechi under siste runde av Magical Kenya Ladies Open – Kreditt: Tristan Jones/LET

For årets første turnering på Ladies European Tour passerte fem av de elleve franske kvinnene som deltok Cut på Vipingo Ridge-banen. Vår beste franske kvinne i løpet av denne uken i Kenya er nummer fem i rollen som Emma Grechi. Seieren går til tyskeren Esther Henseleit, forfatter av en solid helg med kort på 69 (-3) og 70 (-2). Hun vant med totalt -2, ett skritt foran sin første forfølger, spanjolen Marta Sanz Barrio.

Godt plassert fra starten av turneringen med et innledende kort på 70 (-2), startet Emma Grechi i de siste kampene på søndag. Til tross for en vanskelig siste dag etter å ha startet med en dobbel bogey på hull 1, tok spilleren fra Bordeaux topp 5 denne uken i Kenya. Hun scorer to ganger under pari på denne vanskelige banen og avslutter uken med totalt +5. Hun lager kort på 70-76-71-76.

Charlotte Liautier rangerer 16. på +8 for turneringen. Etter to første runder på 78 (+6) og 74 (+4), spiller spilleren fra Saint-Nom-La-Bretèche under pari i løpet av den bevegelige dagen med 70 (-2). Hun avslutter uken med et parti på 74 (+2), tre bogeys for en birdie.

Agathe Sauzon og Anne-Lise Caudal avsluttet turneringen på 32. plass med en totalscore på +11.

Anne-Charlotte Mora ligger på 42. plass på +13 for turneringen.

For å finne den komplette ledertavlen til denne Magical Kenya Ladies Open: klikk her.