På bare 21 vant Sveriges Maja Stark Creekhouse Ladies Open, hennes første seier på Ladies European Tour. Leder i starten av den siste runden, den unge spilleren overga et 71 (-1) kort på Kristanstad golfklubb og avsluttet turneringen med -9 totalt.

Med et siste kort i PAR, henger Agathe Sauzon en topp 10 på +2 totalt.

Creekhouse Ladies Open: Maja Stark vinner, topp 10 for Sauzon

Maja Stark - © Mark Runnacles / LET via flickr - Creative Commons -lisens

Hun ble proff for bare en måned siden, og Maja Stark slår et slag med en seier over den høyeste europeiske divisjonen.

To uker tidligere hadde hun allerede glanset av å vinne sin første profesjonelle turnering, PGA Championship av Trelleborgs Kommun, en turnering som teller for LET Access.

Hun er nå en del av vinnerkretsen på LET.

Turneringen hans startet med et enkelt kort i pari. Hun lå på 18. plass etter første runde.

Fra andre runde tar hun ledelsen i turneringen med en storslått 65 (-7), første posisjon som hun aldri kommer til å forlate.

Hun kommer tilbake for helgen, to kort under PAR i 71 (-1) og vinner med 4 slag foran sin første forfølger og landsmann Linn Grant, Creekhouse Ladies Open. En ekstra grunn til tilfredshet, Maja Stark vant for første gang på LET hjemme, i sitt land Sverige.

Lederen for den europeiske rangeringen, Race to Costa Del Sol, Atthaya Thitikul endte på tredjeplass. Denne pallen lar ham ta dyrebare poeng for å beholde sin plass som nummer 1 i Europa.

På den blå siden endte Agathe Sauzon først i Frankrike, hun rangerte 10. på +2.

Fem andre franske kvinner hadde bestått CUT.

• Emma Grechi endte på 23. plass på +6.
  • Manon Gidali endte på 25. plass på +8.
  • Anne-Charlotte Mora endte på 35. plass på +10.
  • Camille Chevalier endte på 44. plass på +12.
  • Anaelle Carnet endte på 48. plass på +13.

Av Baptiste Laurensou.

Creekhouse Ladies Open: Maja Stark vinner, topp 10 for SauzonFor å konsultere topplisten: klikk her