Etter å ha endt på andreplass i 2021-utgaven, tar Danielle Kang hevn på Champions Tournament og vinner med en tre-takts ledelse. Céline Boutier på slutten av en vellykket uke, ble nummer fire.

Céline Boutier under HILTON GRAND VACATIONS Tournament of Champions – via Twitter @LPGA

For denne fjerde utgaven av Hilton Grand Vacations Tournament of Champions, samlet 29 spillere, inkludert Céline Boutier, seg på Lake Nona Golf and Country Club i Orlando, Florida. Med en siste runde på 68 (-4) vant Solheim Cup-spiller Danielle Kang turneringen, og slo sveitsiske Brooke M. Henderson med tre slag. Hun returnerer kort på 68-67-69-68 for å avslutte uken på -16.

Det er hevn for amerikaneren, som i fjor ble beseiret i sluttspillet av Jessica Korda. Hun punget dermed inn sin 6. seier på PGA Tour.

Céline Boutier endte like utenfor pallen i sitt første arrangement for sesongen. Etter å ha avsluttet 2021-året sitt med en tredjeplass på CME Group Tour Championship, starter Céline Boutier sesongen sin på topp med denne topp 5. Med et siste kort på 71 (-1), ender hun til slutt på -10 på den fjerde plass, sammen med verdens nummer 1 Nelly Korda.
Den franske nummer 1, tilstede takket være sin seier på SHOPRITE LPGA CLASSIC presentert av ACER, produserte solid golf under disse 72 hullene:

• 80,5 % fairways
  • 78 % grønn i regulering
  • 29 putter i snitt

Nelly Korda havner derfor sammen med Céline Boutier på -10, feilen på en vanskelig siste runde på 75 (+3). Hun vil aldri ha vært med i kampen om seier denne søndagen med fire bogeys for en enkelt birdie, på slutten av spillet på par 5 på hull 15. Hun avsluttet et skudd foran søsteren Jessica Korda. Mesternes mester i 2021 spiller på par for denne siste runden, sannsynligvis uten forventet avslutning, tre bogeys på de tre siste hullene.

For å finne den komplette ledertavlen til HILTON GRAND VACATIONS Tournament of Champions: klikk her.