Takket være en super 67 (-6) tok Caroline Hedwall et sluttspill med totalt -18 på Andalucia Open de Espana, en duell hvor hun gikk seirende ut av mot Morgane Metraux. Den svenske spilleren vinner dermed sin sjuende seier på Ladies European Tour. Linn Grant feiler ett skudd fra sluttspillet til tross for sin sluttscore på 65 (-8), hun havner på tredjeplass, en prestasjon som lar henne vinne Race to Costa Del Sol! Anais Meyssonnier ender først i Frankrike på 3. plass på -17.

Caroline Hedwall vinner Andalucia Open de Espana

Caroline Hedwall og Linn Grant med trofeet sitt under sesongens siste Race to Costa Del Sol-turnering – Kreditt: Tristan Jones / LET

Til denne siste turneringen for sesongen i Andalusia er det en svenske som vinner på Alferini Golf: Caroline Hedwall i sluttspillet mot Morgane Metraux. De to spillerne hadde ikke klart å avgjøre seg imellom etter de fire rundene med slagspill, og begge avsluttet sin prøve med karakteren -18. Svensken gikk til slutt seirende ut av denne duellen etter flere play-off-hull og vant dermed sin syvende seier på Ladies European Tour.

Linn Grant takket være et suverent kort på 65 (-8), endte på tredjeplass i denne turneringen i Spania kun ett skudd fra sluttspillet.

Anais Meyssonnier avslutter første franske av denne Andalucia Open de Espana, med en 17. plass på -8 for turneringen.

Linn Grant, takket være denne siste pallen, vinner Race to Costa Del Sol. Av seksten spilte turneringer har Linn Grant vunnet fire og endt åtte ganger blant topp 10. Hun er foran to svenske landsmenn: Maja Stark og Johanna Gustavsson. Anne-Charlotte Mora endte først i Frankrike i Race to Costa Del Sol med en endelig 31. plass.

For å finne den komplette ledertavlen for Andalucia Open de Espana: klikk her.