Med en siste runde på 67 (-5) vant Carlota Ciganda med fire slag foran Maja Stark for å vinne denne Andalucia Costa del Sol Open de Espagna. Trygg på å vinne Race to Costa Del Sol, endte Atthaya Thitikul likevel på pallen i Ladies European Tour på tredjeplass, syv slag bak lederen. Anne-Lise Caudal signerer en topp 15 i denne siste turneringen for sesongen

Carlota Ciganda vinner Andalucia Costa Del Sol Open de Espana - Kreditt: Tristan Jones / LET

På Los Naranjos Golf Club var det spanske Carlota Ciganda som var i stand til å skille seg ut for å vinne. Solheim Cup-spilleren skal ha lyktes i å løsrive seg fra lederen av Løpet til Costa Del Sol, Atthaya Thitikul. Med tre slag foran thaieneren avsluttet spanjolen turneringen med 67 (-5) for å vinne Andalucia Costa Del Sol Open de Espana.

Atthaya Thitikul vinner tittelen årets spiller på Ladies European Tour og blir den fjerde rookie som oppnår denne bragden. Hun vant to turneringer på Ladies European Tour, og signerte mange æresplasser inkludert tre topp 3.

Anne-Lise Caudal ble nummer 11 i dette arrangementet i Spania. Etter å ha åpnet turneringen sin med 69 (-3) som tillater henne å ta posisjonen som medleder, vil den franske kvinnen måtte gi alt for å ta tittelen. Hun signerer et nytt kort under innen fredag: 70 (-1). Den bevegelige dagen vil imidlertid forsegle sjansene for seier: 77 (+5) med en retur strødd med fallgruver i 40 (+4).

Hun spilte nok en gang under par søndag med 71 (-1) og endte på 11. plass.

Blå side:

Agathe Sauzon endte på 28. plass med +2 totalt. Etter en vanskelig første runde i 75 (+3), returnerer hun et kort under pari på 71 (-1) på fredag, deretter to kort i PAR i helgen.

Anais Meysonnier endte på 43. plass på +6. Til tross for to kort under fredag ​​og søndag, er de andre kortene hans ganske tunge og hindrer ham i å avslutte høyere i rangeringen. Ukens kort: 77-71-76-70.

Camille Chevalier endte på 62. plass i denne Open de Espagna. Etter et første kort på 73 (+1), ble hun nummer 22. Hans bevegelige Day-kort knuste håpet hans, en tung 79. (+7). Ukens kort: 73-74-79-75.

Emma Grechi og Anne-Charlotte Mora avslutter turneringen sin på 67. plass på +15.

Manon Gidali endte ett slag bak dem, på +16 for en 69. plass finale.

Slik finner du hele poengoversikten: klikk her.