Med start fire slag bak lederen Hee Jeong Lim lørdag kveld, tok Jin Young Ko sluttspillet for BMW Ladies Championship med 64 (-8). Med en birdie på det første sluttspillhullet vant hun sin andre strake seier på LPGA Tour. Céline Boutier er rangert som nummer 26.

BMW Ladies Championship: Jin Young Ko kronet

© LPGA

På LPGA International-banen i Busan ble utfallet av turneringen spilt på det 73. hullet. Jin Young Ko og Hee Jeong Lim hadde begge avsluttet turneringen sin på -22 og startet i sluttspillet. Det er endelig den eldste av de to koreanerne, Jin Young Ko, som vinner på det første hullet takket være en birdie. Denne birdien kommer i tillegg til åtten på dagen hans på den vanlige runden.

I en alder av 26 vant hun sin ellevte tittel på LPGA Tour. Andre spiller i verden, hun er allerede dobbeltvinner i major og tar koreansk kvinnegolf til toppen.

Fire ganger KLPGA-vinner Hee Jeong Lim signerer med denne andreplassen i BMW Ladies Championship, hans beste resultat på LPGA-touren.

Lydia Ko, A Lim Kim, Da Yeon Lee og Na Rin An endte på tredjeplass på -17. New Zealanderen avsluttet turneringen sin på vakreste måte med 64 (-8) uten bogey. Hun er nå tredje i Race To CME Globe, en krets som har en ny leder: Jin Young Ko.

Céline Boutier, den eneste franske kvinnen som er involvert i denne turneringen, er på 26. plass. Med kort på 70-70-69-70 endte hun på -9, 13 slag fra seieren. Céline Boutier signerer nok en god prestasjon siden seieren hennes på Shoprite LPGA Classic Presented By ACER, hun endte også blant de 20 beste i Cognizant Founders Cup.