Takket være en demonstrasjon på siste runde vinner Bailey Tardy Blue Bay LPGA med fire slag. I en alder av 27 tjente hun sin første LPGA-seier ved å løfte Blue Bay LPGA-trofeet, bare et år etter at hun ble medlem av den amerikanske kvinnetouren. Céline Boutier ble nummer 12 i Kina takket være en fin helg i 68-68. Med denne nye gode prestasjonen vil Céline Boutier komme nærmere verdens nummer 1-posisjon. Agathe Lasiné rangerer 55

Bailey Tardy vinner Blue Bay LPGA, Céline Boutier 12

Bailey Tardy vinner Blue Bay LPGA – via Twitter @LPGA

Takket være en sterk finaledag vant Bailey Tardy sin første LPGA-tittel. Amerikaneren, etter ti hull på -2, avsluttet uken med fem birdies på sine siste åtte hull. En LPGA-spiller siden i fjor, denne suksessen kommer for amerikaneren som en oppstandelse for henne som bare hadde scoret én topp 10 i 2023.

Sarah Schmelzel og Ayaka Furue endte på henholdsvis 2. og 3. plass. Lydia Ko og Minjee Lee endte begge nær pallen på fjerde plassering.

Céline Boutier klatrer takket være en god helg tilbake til 12. plass i dette kinesiske arrangementet. Franskmannen nummer 1 returnerte to kort på 68 (-4) lørdag og søndag for å gjøre et fint hopp i rangeringen. Verdens nummer 3 bør komme veldig nærme Nelly Korda foran henne på verdensrankingen, og kanskje til og med forbi henne.

Agathe Laisné endte på 55. plass på +3 totalt. Til tross for en siste runde på 72 (PAR), er et klart kutt fortsatt en god prestasjon i et så tøft felt av spillere.

Lilia Vu droppet denne uken igjen, denne gangen etter første runde. Hun vil ikke ta poeng på verdensrankingen denne uken.

For å finne den komplette Blue Bay LPGA-ledertavlen: klikk her.