En uke før den store finalen i Europatouren er det Joachim B Hansen som vinner dette AVIV Dubai Championship. Han vant ett skritt foran duoen Bernd Wiesberger og Francesco Laporta og la til en andre European Tour-tittel til rekorden.

Joachim B. Hansen mester i AVIV Dubai Championship - Kreditt: Twitter @EuropeanTour

European Tour-sesongen nærmer seg slutten og kampen om tittelen som sesongens beste spiller er mer enn i gang.

På Jumeirah Golf Estates i Dubai er det endelig danske Joachim B. Hansen som vinner. Medleder i starten av den siste runden med Francesco Laporta, returnerte han et kort på 68 (-4) for å vinne med en ledelse.

Antoine Rozner endte på 4. plass to slag unna seieren. Vinneren av denne tittelen i 2020 for sin første seier på Europatouren, sørget Racingman for et godt forsvar av tittelen ved å returnere kort på 65-64-69-70. Etter to første runder i -15 ble helgen vanskeligere.

Denne topp 5 lar fortsatt franskmennene kapre noen få plasser på verdensrankingen, han peker nå på 119. plass.

Resultatene av bluesen:

Mathieu Pavon ble nummer 19 på -16. Han scoret fire runder under 70 denne uken med kortene 69-67-69-67.

Victor Perez takket være en god søndag i 65 (-7) fikk tjueåtte plasser og endte på 24. plass på -15.

Robin Roussel, Julien Guerrier og Romain Langasque endte alle på 31. plass på -14.

Mike Lorenzo-Vera avslutter en vanskelig sesong på Europatouren med en 44. plass her i Dubai.

Joel Stalter endte på 68. plass på -5.

For å finne den komplette ledertavlen for AVIV Dubai Championship: Klikk her.

Det er tid for DP World Tour Championship

Det er nå bare én turnering igjen for denne 2021 European Tour-sesongen, den store finalen i Dubai: DP World Tour Championship. Denne finalen vil være den siste som bærer navnet på European Tour-kretsen siden fra 2022 vil European Tour bli DP World Tour.

To franskmenn vil være til stede: Antoine Rozner, for tiden 39. i Race to Dubai og Victor Perez, 41.

Selv om verdens nummer 1 og 3 i Race to Dubai, John Rahm, ikke vil være til stede, vil andre stjerner ta starten av DP World Tour Championship. Colin Morikawa nåværende leder av European Order of Merit vil prøve å bli en Race to Dubai-mester for første gang.

For å finne klassifiseringen til Race to Dubai: Klikk her.