Ashleigh Buhai påtvinger seg landet sitt og vinner Investec South African Women's Open. Den sørafrikanske spilleren leder Ana Pelaez Trivino (ESP) med fire slag. Anais Meyssonnier endte som beste franskkvinne på 7. plass takket være fine 67 (-5) under siste runde.

Ashleigh Buhai vinner Investec South African Women's Open

Ashleigh Buhai vinner Investec South African Women's Open – Kreditt: Tristan Jones / LET

Spillerne på Ladies European Tour spilte denne uken i Sør-Afrika på banen til Steenberg Golf Club for Investec South African Women's Open. Ladies European Tour denne uken tilbød sine spillere en gave på €320 000.

Etter fire runder med golf er det en lokal fra scenen som vinner dette arrangementet, Ashleigh Buhai tar den siste seieren. Den sørafrikanske spilleren hadde startet sin turnering veldig sterkt med et kort på 64 (-8). Andre etter første runde bak den tyske spilleren Chiara Noja tok Ashleigh Buhai ledelsen av turneringen fra andre runde og vil ikke gi slipp på førsteplassen.

Med kort på 64-65-69-68, avslutter Ashleigh Buhai uken på -22, fire slag foran sin første forfølger. Ana Pelaez Trivino (ESP) ble nummer to på -18. Tyskeren Chiara Noja fullfører pallen, hun signerte ukens beste kort med 62 (-10) i løpet av første runde.

Anais Meyssonnier endte som beste franskmann på en syvende plassering. Hun signerer et fint kort på 67 (-5) på sin siste dag med en ørn på 18 for å markere turneringen hennes!

Nastasia Nadaud ender blant de 20 beste for denne uken i Sør-Afrika, 16. på -7.

For å finne den komplette ledertavlen til Investec South African Women's Open: klikk her.