Pauline Roussin-Bouchard og Lucie Malchirand vant henholdsvis den dyrebare sesamene 14. og 17. etter to runder. Avtalen gjøres for resten av turneringen på Augusta National Women's Amateur.

ANWA: Roussin-Bouchard og Malchirand vinner sesamene

Pauline Roussin-Bouchard - © Ryan Young / Augusta National

Kulden i går etter vinden og regnet i første runde forstyrret spillerne i løpet av turneringen. To av våre tre franske kvinner kom inn vant sin plass for de siste 18 hullene lørdag.

Alt er fortsatt mulig for Pauline Roussin-Bouchard som gjorde jobben ved å integrere topp 30-kvalifiseringen og signerte et kort på 73 (+1). Med to birdies mot tre bogeys, endte verdens nummer 3 disse to første rundene 14. i foreløpig klassifisering (+3 totalt) med 5 hodeskudd.

Veldig bra økt for Lucie Malchirand som forble solid med et kort på par (72) og tre fugler for like mange bogeys, slik at hun fikk tilgang til fairaene i Augusta National på lørdag. På +5 totalt tar Marseille-spilleren la Salette sin siste start fra 17. plass totalt.

Amerikanske Rose Zhang (verdens nummer 1) og svenske Ingrid Lindblad har ansvaret etter 36 hull med en score på -1 totalt.

På den annen side er det slutten på eventyret for Candice Mahé som hadde en vanskelig dag med +11-kort og endte på 72. plass.

Nytt program for denne fredagen som er viet til anerkjennelse av Masters-ruten, og det er åpent for alle jenter, også de som ikke har krysset kuttet. Hva du skal forberede deg til den siste lørdagsrunden for noen og hva du skal legge igjen med minner i hodet for andre.