Ett skudd bak leder Charley Hull i starten av siste runde, gikk den tyske spilleren Alexandra Forsterling ikke glipp av sjansen i denne Aramco Team Series. Takket være et siste kort på 67 (-5) vant hun med en ledelse på tre skudd på dagens rival. Nastasia Nadaud, med et tredje kort på 70 (-2), endte på 6. plass. Pauline Roussin-Bouchard, til tross for et siste kort over pari, signerer en topp 15.

Alexandra Forsterling mester i Aramco Team Series of Tampa, Nastasia Nadaud 6.

Alexandra Forsterling mester i Aramco Team Series i Tampa – Kreditt: Mark Runnacles / LET

Ladies European Tour var på amerikansk jord denne uken i Tampa for en Aramco Team Series-turnering. Leder etter to runder klarte ikke Charley Hull å fullføre denne uken. Det var hennes tyske medkonkurrent i siste kamp Alexandra Forsterling som vant takket være et kort på 67 (-5). Med seksten greener slått i regulering, var tyskeren i stand til å varme opp putteren for å signere seks birdies for å vinne sin tredje seier på Ladies European Tour.

Charley Hull, med et siste kort på 71 (-1) ble nummer to, tre skudd bak tyskeren, fulgt av landsmannen Bronte Law på tredje plass.

Nastasia Nadaud, med tre kort på 70 (-2) denne uken endte på en meget fin 6. plass. Hun kunne til og med ha hevdet å havne høyere på rangeringen hvis to bogeys ikke hadde dukket opp på målkortet hennes på slutten av dagen.

Pauline Roussin-Bouchard kunne, etter å ha vunnet lagtittelen med Céline Herbin, hevdet seg en god individuell plass, femte i starten av siste runde. Dessverre avsluttet den unge trikoloren turneringen med et kort over pari: hun ble nummer 12.

Céline Herbin, en tidsleder under andre runde, endte på 27. plass.

Anne-Charlotte Mora, fjerde og siste franskkvinne som krysset Cut, endte på 55. plass.

For å finne den endelige ledertavlen til Aramco Team Series Tampa: klikk her.