Dankzij haar laatste dag in 69 (-3) won de Amerikaanse Lexi Thompson deze Aramco Team Series in New York, twee slagen voor het duo Brooke M. Henderson (CAN), Madelene Sagstrom (SUE). Nelly Korda, verbonden aan Lexi Thompson in het laatste deel, eindigde haar toernooi uiteindelijk op de 4e plaats. Pauline Roussin-Bouchard eindigde als beste Française met een 15e plaats.

20221016_Lexi-Thompson-imposes-a-New-York_01

Lexi Thompson wint New York's Aramco Team Series – via Twitter @LETgolf

Na de drie ronden van deze Aramco Team Series in New York op de Trump Golf Links is het de Amerikaanse Lexi Thompson die wint dankzij haar totaal van -11. Ze tekent twee kaarten van 71 (-1) en vervolgens 65 (-7) voor haar eerste twee ronden, voordat ze haar toernooi afsloot met een 69 (-3). Ondanks drie bogeys tekent de Amerikaanse zes birdies om te winnen met drie slagen voorsprong op haar eerste achtervolgers.

Met beide een totaal van -8 delen de Canadese Brooke M. Henderson en de Zweedse Madelene Sagstrom de tweede plaats in deze Aramco Team Series in New York.

Nelly Korda, voormalig nummer 1 van de wereld, slaagde er in het laatste deel van de laatste ronde niet in om zich terug te trekken uit de wedstrijd om de overwinning te grijpen. Ze eindigde als 4e in het evenement met een laatste ronde op gelijke voet en een totaal van -7.

Pauline Roussin-Bouchard eindigde als eerste Frans in dit toernooi in New York met een 15e plaats en een geweldige laatste kaart in 69 (-3).

Ook Agathe Sauzon tekent een top 20 voor dit toernooi op Trump Golf Links. Ze speelde onder par in haar laatste ronde, een kaart van 71 (-1) voor een laatste 18e plaats.

Om de volledige ranglijst van deze Aramco Team Series in New York te vinden: hier klikken.