Wat een ommekeer op de Singapore Classic! Ockie Strydom begint als 11e met vier slagen achter de leidende mannen en tekent de kaart van de week met een 63 (-9) om de trofee in de wacht te slepen. Hij is de Fin Sami Valimaki een stap voor. Antoine Rozner en Matthieu Pavon eindigden beiden op de zesde plaats in het toernooi. Julien Brun tekent een top 15 met een twaalfde plaats.

Strydom's comeback op de Singapore Classic, Antoine Rozner 6e

Ockie Strydom winnaar van de Singapore Classic – via Twitter @DPWorldTour

De spelers van de DP World Tour namen deze week deel aan de Singapore Classic op de Laguna National Golf Resort Club. Na vier golfrondes is het uiteindelijk de Zuid-Afrikaan Ockie Strydom die wint. Hij ondertekent zondag gewoon de kaart van de week met een sprankelende 63 (-9).

De Zuid-Afrikaan begon als elfde met vier slagen achterstand en maakte een geweldige comeback om zijn tweede overwinning op de DP World Tour te claimen. Hij had in 11 al het Alfred Dunhill Championship gewonnen.

Hij is de Fin Sami Valimaki een stap voor. Marcel Scheider (GER), Jeunghun Wang (COR) en Alexander Del Rey (ESP) behalen de 3e plaats op het podium.

Antoine Rozner en Matthieu Pavon behaalden de zesde plaats in het evenement. Antoine Rozner maakte dankzij een kaart van 67 (-5) een stijging van 10 plaatsen.

Julien Brun, een tijdleider tijdens de verhuisdag, behaalde de 12e plaats in Singapore. Hij verloor enkele plaatsen in de Race to Dubai maar bleef toch in de top 10: 10e.

David Ravetto eindigde als 23e in deze Singapore Classic. Hij speelde de hele week onder par met kaarten van 67-71-70-69.

Clément Sordet behaalde de 30e plaats in het evenement met een totaal van -10, negen slagen achter de Zuid-Afrikaanse winnaar.

Om het eindklassement van de Singapore Classic te vinden: hier klikken.